Jumaat, 29 November 2019

HIT FIBER - MEMBANTU MELAWAN MASALAH BERAT BADAN BERLEBIHAN

HIT FIBRE HENTAM LEMAK KAW-KAW!
[TAHU TAHU JER SAYA DAH KURANG BEBERAPA KG DENGAN MARISSA HIT FIBRE]
Memperkenalkan produk yang hebat iaitu Hit Fibre yang terdiri dari serat.
PROSES PEMBAKARAN LEMAK MELALUI HIT FIBRE
Serat mempunyai banyak kebaikan seperti membantu memberikan rasa kenyang, membawa kepada makan yang tidak berlebihan serta pengambilan kalori yang rendah. Ini hanya sebahagian kecil sahaja tentang kebaikan serat dalam hidangan makanan.

KANDUNGAN HITFIBRE

  • Buah Pic (Peach)
  • Buah Lemon
  • Garcinia Cambogia
  • Teh Hijau
  • Aloe Vera
  • Gluco Fibre
MENGHALANG PENYERAPAN KARBOHIDRAT OLEH TUBUH
Manakala kandungan ekstrak kacang ginjal putih di dalam Marissa Hit Fiber pula berperanan dalam penghasilan bahan yang dinamakan alpha-amylase inhibitor (alpha-AI) yang mana menghalang proses penyerapan karbohidrat oleh tubuh dengan mengganggu enzim penghadaman iaitu enzim amylase memproses karbohidrat berkanji di dalam usus kecil dan ini memperlahankan penghasilan gula lalu penyerapan gula ke dalam saluran darah menjadi perlahan.
MENGAWAL SELERA MAKAN
Marissa HitFiber turut mengandungi Garcinia Cambogia yang mengandungi HCA (Hydroxyctric Acid) dengan kebaikan yang sangat bermanfaat kepada anda. HitFibre meransang penghasilan paras serotonin di dalam otak, memperbaiki emosi gembira dan meningkatkan perasaan bahagia anda. Hydroxycitric Acid turut mempengaruhi fungsi saraf (neuropeptide Y) dengan mengurangkan keinginan melonjak terhadap makanan berlemak dan merendahkan selera juga keinginan makan.

MENINGKATKAN METABOLISMA
Marissa Hit Fibre dengan kandungan ekstrak daun teh hijau di dalamnya yang mana selain terkenal mengandungi kafein yang diketahui baik dalam pembakaran lemak dan tinggi kandungan catechins iaitu antioksida yang hebat, juga turut kandungan terpenting di sini iaitu EGCG (Epigallocatechin gallate) iaitu bahan yang dapat meningkatkan metabolisma.
MEMBUANG TOKSIN DALAM BADAN
Untuk pengetahuan anda, toksin ini kemudiannya berkumpul dengan lemak kerana berlambakan kuantiti toksin yang memasuki organ hati anda sehingga membahayakan organ yang lain lalu tubuh anda melakukan backup plan dengan memerangkap dan mengunci toksin tersebut ke dalam sel-sel lemak terkumpul di dalam tubuh terlebih dahulu untuk diuraikan kemudian apabila organ hati tidak lagi dilimpahi toksin yang mana ia melimitkan dan menyukarkan penurunan berat badan.
MELANCARKAN SISTEM PEMBUANGAN
Aloe vera juga turut membantu tubuh anda menyahtoksin dengan cara jelinya menyerap toksin di dalam saluran sistem pencernaan anda lalu menyahaktifkannya lantas mengangkutnya keluar dengan pantas yang bertindak sebagai laksatif iaitu melancarkan sistem pembuangan anda. Selain itu dengan kebaikan vitamin B di dalamnya yang memainkan peranan penting untuk meningkatkan metabolisma, aloe vera juga menghentikan pembentukan lemak dalam tubuh anda juga merencatkan selera makan. Ekstrak aloe vera di dalam Marissa Hit Fibre juga membantu memberikan rasa kenyang yang lama dan ini dapat membantutkan anda dari makan berlebihan yang seterusnya membantu anda mendapatkan berat badan idaman.

MELAWAN SINDROM METABOLIK
Setiap sachet Marissa Hit Fibre mengandungi kebaikan dari ekstrak buah pic. Sebiji buah pic yang bersaiz sederhana mengandungi 2 gram serat larut dan tidak larut. Selain dari kaya dengan serat, juga turut mengandungi vitamin B complex juga bahan phenolic yang mana akhirnya membantu penurunan berat badan. Ia juga diuretic yang kuat membuatkan anda membuang air selain melancarkan sistem pembuangan. β-cryptoxanthin di dalamnya sangat membantu menghalang kematangan bagi tisu lemak anda yang seterusnya menghalang terjadinya kegemukan dan paling utama melawan sindrom metabolik. Jadi, anda tidak patut lepaskan peluang untuk mendapatkan kesemua kehebatan khasiat ini hanya dengan Marissa Hit Fibre.

TESTIMONI HITFIBRE
.
PUAN LINDA
Salam dear, hitfibre dah sampai kat akak. So far dah turun 5kg dalam 2 bulan ni. Slow sikit la sebab akak masih susah lagi nak kurangkan makan hehe… Tapi yg kali ni akak akan try lagi disiplin diet. Nak try turun 5kg dalam sebulan je pulak. Tq ya.


.
PUAN ARIANA AZLAN
Hi dear, sorry akak reply lambat sikit. Ha yang pasal hit fibre tu, akak dah turun dekat 4kg dlm 2 minggu lepas. Laju jugak turun tu. Akak rasa sebab lepas minum tu tak rasa lapar walaupun dah tengahari. So makan mmg sikit la nak banding sebelum ni.


.
CIK NAZURAH FADLI
Ya sis, sy dah try sebulan ni. Mmg turun jauh sgt2. Nak naik macamana kalau selera mkn pun dah xmacam selalu. Alhamdulillah la dpt kurangkan selera yg selalu mmg suka mkn banyak ni. Berat mmg turun dah dlm 6 7 kg mcm tu. Sis nnti sy nak order lagi 1 botol ya? Dah nak habis tinggal 2 sachet. Lupa nak order awal2.
.

PUAN RIANI
Alhamdulillah memang tak sangka sangat dapat turunkan berat badan dengan produk HITFIBRE ni. Selama ni macam-macam produk saya dah cuba tapi susah betul nak turun berat badan, tapi sejak kawan sarankan untun minum hitfibre ney, 15hari minum pun badan dah terasa ringan. Perut pulak tak adalah asik lapar je nak makan.Memang membantu sangatlah untuk kawal selera makan.
.
RASA CEMBURU BACA TESTIMONI DARI MEREKA YANG SUDAH PUN MENGAMALKAN HIT FIBRE? TAKPE! ANDA PUN BOLEH NAMPAK SLIM DAN LANGSING JUGA. SEBAB TU KENA CEPAT-CEPAT CONTACT KAMI UNTUK SEBARANG

 INFO ATAU PEMBELIAN HIT FIBRE YANG AMAZING NI.

 Nak dapatkan Product VIral dan Hebat Ni Senang Jer Klik Link Ni SEGERA
https://senang.la/nak/psprodukhitfibre

MARISSA SELENIUM



SERONOK SANGAT BILA HORMON DAH STABIL, TIADA LAGI MASALAH RAMBUT GUGUR

 

KEMBALIKAN TINDAK BALAS HORMON DAN FUNGSI TUBUH DENGAN MARISSA SELENIUM

Sudah pernah mendengar tentang selenium? Mungkin ada yang sudah pernah dan ada juga yang belum pernah. Selenium atau yang memilki lambang kimia “Se” merupakan salah satu jenis mineral yang bersifat gizi mikro. Apa itu zat gizi mikro? Zat gizi mikro merupakan salah satu jenis zat gizi yang hanya sedikit diperlukan oleh tubuh kita sehari, namun juga memiliki peranan yang banyak untuk kesehatan kita. Jadi pada intinya, selenium ini meskipun jumlahnya sedikit namun manfaatnya sangat banyak.

Selenium adalah mineral yang ditemukan di dalam tanah. Selenium muncul dalam air dan beberapa bentuk makanan.  Selenium diperlukan oleh tubuh kita dalam jumlah yang sangat kecil untuk melakukan fungsi dalam metabolisme terutama fungsi kelenjar tiroid. Untuk memperolehnya kita perlu mengambil beberapa jenis supplement.

Fungsi Marissa Selenium

Memulihkan tindak balas hormon dan fungsi tubuh.
Dibuktikan secara klinikal melalui ujian saintifik piawaian antarabangsa.
Di perakui kementerian kesihatan malaysia.
Revolusi dalam pemulihan hormon dan peningkatan keremajaan.

Kebaikan Marissa Selenium 

Membantu mengelakkan masalah rambut seperti rambut gugur dan rosak.
Mengekalkan bentuk badan.
Merupakan antioksida paling baik.
Mempercepatkan proses pembakaran lemak.
Melancarkan sistem Detox dalam badan.
Merupakan anti kanser yang menghalang punca-punca kanser.
Faktor penyembuh yang efektif


TESTIMONI PENGGUNA SELENIUM

CIK ADIRA

Dulu rambut memang cantik sangat, kalah model rambut, lebat lurus. Sampai pernah orang tegur pakai syampu apa sebab rambut cantik sangat. Tapi sejak meningkat umur 30an ni semua tu dah jadi kenangan je, rambut gugur dah macam kena kimoterapi pulak. Rasa kecewa bila syampu rambut, sikat rambut memang segenggam yang akan gugur. Bangun tidur plak tak payah cakap la, memang banyak rambut pada bantal. Masalah rambut ni sebenarnya akibat masalah hormon, semakin banyak umur semakin tak stabil hormon dalam badan. Jadi untuk perbaiki masalah hormon saya ni, saya ambil supplement khas untuk cantikkan hormon saya, iaitu Selenium. Sejak ambil selenium beberapa bulan lepas, terasa rambut saya semakin lebat. Rasa gembira tak terkata dalam hati. Memang menakjubkan perubahannya. Saya akan teruskan pengambilan selenium sebagai supplement wajib.


PUAN SALMIAH

Dulu badan saya memang dicemburui wanita lain, memang cantik kalah ratu kebaya. Tapi sejak melahirkan anak pertama dah tak ubah lagi macam tong dram. Lemak pulak “membiak” sana sini. Puas jugak saya kawal makan nak turunkan berat badan. Bila badan kita gemuk, terus nampak macam makcik-makcik je, padahal belum pun cecah umur 40tahun. Memang makan tahun jugak ‘struggle’ nak turunkan berat badan ni. Puas dah usaha macam-macam jenis diet tapi tak jugak turun berat badan apatah lagi nak dapatkan bentuk badan idaman macam dulu-dulu, dalam mimpi je rasanya. Tapi rupa nya ada satu benda yang saya tak tahu, kalau hormon tak stabil memang susah nak turunkan berat badan, usaha lah macamana sekalipun, saya pun usaha cari apa supplement yang sesuai untuk betulkan balik hormon dalam badan ni, sampailah terjumpa dengan selenium Marissa. Lepas je amalkan selenium ni memang badan rasa bertenaga lain macam, bila hormon semakin stabil, kita akan nampak perubahan dengan cepat, apatah lagi bila jaga pemakanan yang sihat. Memang kesannya wow sangat. Mujur lah saya jumpa jugak supplement yang dapat mengubah hidup saya kembali cantik macam zaman muda dulu.

Nak kurangkan berat badan?
Nak rawat masalah rambut gugur?

ANDA JANGAN BUANG MASA LAGI !!! JANGAN BAZIRKAN DUIT LAGI DAH !!!!
ANDA TAK PERLU BELI PRODUK YANG LAIN !!! MUDAH SAJE …
JOM DAPATKAN SELENIUM SEBAGAI SUPPLEMENT WAJIB HARIAN ANDA
HARGA COMBO MENARIK MENANTI !!
KLIK LINK DI BAWAH UNTUK HARGA PROMOSI DMAG
https://senang.la/nak/klinikselenium

DMAG MAGNESIUM D3


RASA MAKIN SIHAT, MAKIN BERTENAGA…KENCING MANIS PUN DAH MAKIN TERKAWAL


Magnesium adalah kunci kepada kepekaan insulin. Tidak hairanlah bahawa kekurangan magnesium adalah biasa dalam gangguan metabolik seperti diabetes jenis 2 dan rintangan insulin.

Sakit kepala migrain menyakitkan dan melemahkan. Mual, muntah dan kepekaan terhadap cahaya dan bunyi sering berlaku.Sesetengah penyelidik percaya bahawa orang yang menderita migrain lebih berkemungkinan daripada kekurangan magnesium.Malah, beberapa kajian menggalakkan menunjukkan bahawa magnesium boleh menghalang dan membantu merawat migrain.

Kebaikan magnesium DMag kepada kesihatan tubuh manusia

1. Magnesium boleh berbalik osteoporosis (tulang rapuh)
Pelbagai kajian penyelidikan yang dijalankan telah mencadangkan bahawa kalsium yang dibekalkan dengan magnesium meningkatkan kepadatan mineral tulang.

2. Magnesium menghalang penyakit kardiovaskular
Kaji selidik pemakanan telah mencadangkan bahawa pengambilan magnesium yang mncukupi boleh mengurangkan peluang untuk mempunyai penyakit strok.
Kekurangan magnesium meningkatkan risiko ritma jantung yang tidak normal.

3. Magnesium mengawal tekanan darah tinggi (hipertensi)
Magnesium memainkan peranan penting dalam mengawal tekanan darah secara semulajadi. Makanan tambahan magnesium dan diet yang termasuk banyak buah-buahan dan sayur-sayuran yang baik.

4. Magnesium merawat kencing manis
Kajian menunjukkan bahawa individu yang mempunyai kekurangan magnesium mempunyai risiko mendapat kencing manis jenis 2 dan teruk proliferatif.
Magnesium membantu dalam metabolisme karbohidrat dan mempengaruhi keluaran dan aktiviti insulin.

5. Magnesium merawat Migrain, insomnia dan kemurungan

Faedah kesihatan magnesium yang pelbagai juga termasuk rawatan migrain,insomia dan gejala kemurungan. Magnesium juga terkenal mengubati bentuk dysfunctions psikiatri termasuk serangan panik, tekanan, kebimbangan dan agitations yang tidak wajar. Makanan tambahan magnesium dengan banyaknya mengurangkan keterukan serangan itu dan juga boleh membantu dalam mengurangkan kadar berulang.

FUNGSI MARISSA DMAG :
1) Anti Depressi Semulajadi
2) Meningkatkan penghasilan hormon
3) Mengekalkan fungsi saraf secara normal
4) Mengelakan kekejangan otot
5) Menyokong sistem imun dan menguatkan tulang
6) Mengawal tahap gula dalam darah
7) Merehatkan otak (migrain)
8) Mencantikkan usus bagi mengelakkan sembelit

TESTIMONI PENGGUNA DMAG

ENCIK RIZAA AZMAN
Saya dulu ada masalah migrain yang teruk dan kerap. Kalau dah kena serangan migrain ni memang dah tak boleh nak buat apa-apa. Asik terbaring je melayan sakit kepala. Takkan asik nak ambil cuti sakit pulak. Semua jadi serba tak kena, aktiviti seharian pun terganggu. Tapi sejak saya amalkan DMAG ni migrain saya daripada hari ke hari semakin berkurangan dan memang boleh kata jarang sangat dah kena serangan migrain. So migrain saya dah better lah sekarang ni. Good product.”

CIK AZURA ISMAIL
Migraine ni kalau nak serang tak kira masa, pernah masa saya student dulu kena migrain, dah la final exam, macam mana nak study. Mungkin jugak terlampau stress dengan belajar lagi la kerap migrain datang. Bila dah try DMAG ni alhamdulillah migrain saya dah takda lagi. Takda lah asik terperuk je kat hostel melayan migrain, rasa lega sangat dapat selesai kan masalah migrain saya

PUAN ZUBAIDAH
“Keturunan saya ni memang ada masalah saraf pada tangan, dapat masalah ni daripada mula mengandungkan anak pertama, tangan kerap je rasa kebas dan sakit tiap kali bangun pagi, bila dah umur 50an semakin teruk pulak masalah saraf tangan ni, memang tak boleh nak genggam habis. Terasa ketat je semua saraf, jadi tak selesa. Apatah lagi kalau nak buat kerja dapur, nak kupas bawang sebiji pun ambik masa sebab tangan memang sakit dan tak berfungsi sepenunya. Anak yang suruh cuba ambil DMAG ni. Tak habis sebotol pun dah nampak kesan, semakin kurang la sakit saraf tangan ni. Memang tak menyesal cuba DMAG.

ENCIK RASHID
“Kata orang kalau dah kena penyakit 3serangkai ni. Memang dah takde ubat lagi dah. Macam tu lah nasib saya bila dah dapat sakit kencing manis ni. Nak menyesal pun dah tak guna kan, hasil daripada pengambilan gula dan karbohidrat secara tak terkawal dan keturunan pun memang ada kencing manis. Jadi saya pun cuba cari solusi untuk kawal kencing manis saya supaya lebih stabil, sehingga la saya jumpa dengan satu produk ni (DMAG). Saya rasa bersyukur sangat

JANGAN BUANG MASA LAGI !!! JANGAN BAZIRKAN DUIT LAGI DAH !!!!
ANDA TAK PERLU BELI PRODUK YANG LAIN !!! MUDAH SAJE …JOM DAPATKAN DMAG
HARGA COMBO MENARIK MENANTI ANDA

KLIK LINK DI BAWAH