Khamis, 21 Jun 2018

BIOPTRON LIGHT THERAPY

RAWAT LUKA KENCING MANIS, DIABETES DENGAN RAWATAN CAHAYA BIOPTRONANDA TELAH MENCUBA PELBAGAI CARA BAGI MENYEMBUHKAN LUKA KENCING MANIS, DIABETES DAN LUKA LAIN TETAPI TIDAK BERHASIL?


TAHNIAH! ANDA TELAH MENJUMPAI RAWATAN TERBAIK UNTUK ATASI MASALAH ANDA. BIOPTRON CENTRE PASTI AKAN MEMBANTU ANDA DAN
 RAMAI ORANG YANG KAMI BANTU TELAH PUN BERJAYA PULIH . JIKA ANDA INGINKAN PERUBAHAN, BERTINDAKLAH SEKARANG.


Mari kita baca serba sedikit tentang Bioptron ni...

Di Poliklinik Penawar Semenyih, kami menyediakan rawatan Bioptron Light Therapy. Rawatan ini menggunakan kaedah cahaya bagi penyembuhan luka, mengatasi masalah saraf dan masalah kulit. Teknologi ini bertindak pada salur darah secara halus. Ia mengaktifkan salur darah dan merangsang semula salur darah yang bermasalah. Perkara ini akan melancarkan aliran darah pada salur darah. Jadi, proses penyembuhan lebih cepat berlaku serta masalah kebas juga dapat diatasi apabila darah mengalir dengan lancar. Boleh dikatakan ianya sejenis fisioterapi juga.


Mari kita saksikan video temubual Dr Rushmini bersama konsultan Puan Aduna mengenai bioptron centre ini.Antara kelebihan Terapi Cahaya BIOPTRON:


1. Rawatan ini tidak menyakitkan dan mudah untuk digunakan. (Hanya rasa suam dan sangat selesa)

2. Mesra pengguna. (Sesuai untuk semua lapisan masyarakat seperti, golongan tua, golongan muda dan golongan bayi)

3. Tiada kesan sampingan. (Contoh : Tidak membunuh sel-sel pada tubuh, tidak memberi mudarat pada penyakit, tidak melemahkan badan)

Bioptron boleh membantu :


* Merawat luka

* Mematikan kuman dan mengaktifkan sel baru

* Merawat ekzima, ruam dan kudis

* Merawat sakit belakang, sendi dan saraf

* Merawat jerawat dan jeragat

* Merawat gastrik

* Menggalakan pertumbuhan rambut

* Meningkatkan sistem imunisasi

* Kecutkan buasir & lain-lain

* Melagakan saluran pernafasan ( Masalah athma / Masalah kahak bayi )

* Melegakan migrain / sakit kepala 


MENGAPA KAMI MAHU BANTU ANDA ?


1) Kerana kami prihatin dan sayangkan anda , kami mahu anda segera pulih dari sebarang penyakit.
2) Kerana kami faham hasrat anda yang mahukan rawatan yang terbaik dari pakar seperti rawatan kami      di bioptron centre yang ditubukan  oleh doktor kesayangan anda iaitu Dr Rushmini dan Dr Siti.
3) Kerana kami faham anda mahu segera pulih dari sakit yang anda alami. Dr Rushmini dan Dr Siti sentiasa berbincang bagi menaikkan mutu servis dan rawatan bagi pesakit yang berkunjung di poliklinik kami.

JIKA BERMINAT DENGAN RAWATAN KAMI SILA ISI BORANG DI BAWAH DENGAN SEGERA!!!!!


Mesin Biopton light / Cahaya Bioptron yang kami gunakan 
BAGAIMANA RAWATAN DILAKUKAN?

1. Sesi pemeriksaan bersama doktor .    Dalam sesi ini, anda dikehendaki berjumpa dengan doktor kami agar doktor kami dapat memeriksa
    anda terlebih dahulu, sebelum doktor menyerahkan anda kepada terapis yang akan merawat.

2. Sesi bersama terapis.


 


    Dalam sesi ini, terapis akan menerangkan tentang rawatan yang akan dijalankan 
    terhadap anda dan memulakan sesi rawatan .


VIDEO TESTIMONI MENGGUNAKAN BIOPTRON LIGHT IKUTI KISAH KEJAYAAN PESAKIT KAMI"PUAS HATI DAN RAWATAN YANG SANGAT BERKESAN ! SELEPAS PAKCIK MENJALANI RAWATAN BIOPTRON LIGHT INI, DALAM 1 KALI RAWATAN SAHAJA DAH NAMPAK HASILNYA. BAYANGKAN KALAU PAKCIK BUAT BANYAK KALI RAWATAN INI. MALAH, DOKTOR YANG SANGAT PRIHATIN DAN LAYANAN  STAFF YANG SANGAT MESRA TERHADAP PAKCIK .  RAWATAN INI SELAMAT DAN TERNYATA BERKESAN, DAN MENDAPAT KELULUSAN KKM” – Pakcik Ismail Bin Johar , 60 tahun

Berikut adalah kisah beliau:

Pakcik telah mengalami eksiden teruk 1 tahun lepas. Seminggu duduk ICU sebelum dapat ke wad biasa. Kemudian doktor telah bagitahu pakcik bahawa pakcik ada penyakit kencing manis dimana pakcik tak tahu selama ini pakcik ada penyakit ini. Apakan daya malang tidak berbau, pakcik eksiden dan mengalami luka yang teruk di kaki, pakcik ulang alik ke hospital untuk membuat rawatan, luka pakcik x sembuh dengan cepat dan kuman sudah merebak dengan pantas sekali. Pakcik  berasa sedih apabila doktor kata kena potong kaki pakcik untuk mengelakkan ianya merebak ketempat lain. Nak dipendekkan cerita ada kawan pakcik syorkan pakcik pergi ke poliklinik penawar semenyih untuk mencuba rawatan bioptron light. Pada awalnya pakcik agak was - was dengan rawatan ini tetapi setelah dipujuk oleh isteri pakcik, pakcik pun pergilah cuba rawatan ini. Alhamdulillah 1 kali rawatan sahaja luka pakcik makin sembuh dan nampak hasilnya seawal 1 kali rawatan. Sebab tulah pakcik sangat  berterima kasih kepada Doktor di Poliklinik Penawar Semenyih dan juga staff di sana yang sabar dan mesra melayan pakcik sepanjang pakcik membuat rawatan di sana. Melalui kaedah rawatan bioptron light ini masalah pakcik kini sudah selesai.

      

Keadaan Pakcik Ismail dari 1 kali rawatan hingga ke 3 kali rawatan menggunakan bioptron light


JIKA BERMINAT DENGAN RAWATAN KAMI SILA ISI BORANG DI BAWAH DENGAN SEGERA!!!!!

Testimoni Encik Ibrahim yang mengalami kecederaan sakit lutut semasa bermain futsal.


Saksikan testimoni kami, bukan Pakcik Ismail  seorang sahaja yang sudah pulih dari masalah yang membelenggu hidupnya malah banyak orang lagi telah pun berjaya dan terbukti berkesan dengan rawatan ini.

Bioptron Light juga merawat masalah lain seperti sakit sendi, urat dan saraf, ekzema, gastrik dan lain lain.

  


JIKA BERMINAT DENGAN RAWATAN KAMI SILA ISI BORANG DI BAWAH DENGAN SEGERA!!!!!Bayangkan situasi anda setelah berjaya seperti testimoni di bawah ini . 


 


 

JIKA BERMINAT SILA ISI BORANG DI BAWAH DENGAN SEGERA ATAU BOLEH WHATSAPP KAMI DI TALIAN INI UNTUK MENDAPATKAN MAKLUMAT LANJUT


                                                                                                  

60128924808 ( Puan Aduna)

60133881484 (Cik Shira)
60103528484 (Lan) 
60172321480 (Amir)
KAMI SAYANG ANDA 

See U @ Poliklinik Penawar Semenyih

Lokasi Kami Adalah DI :

=====

Poliklinik Penawar Semenyih

No 26 G, Jalan Semenyih Sentral 4 , 

43500 Semenyih , Selangor