Jumaat, 29 November 2019

MARISSA YOUNG - MINUMAN BOTANI AWET MUDA



MAKIN LAMA MAKIN CANTIK PULAK..FLAWLESS SEMACAM…



Anda ingin mengekalkan keremajaan dan memutihkan kulit supaya kelihatan lebih berseri?
Memperkenalkan Marissa Young

KEBAIKAN DAN KELEBIHAN LAIN MARISSA YOUNG

πŸ’“Membantu membersihkan kolon dan membuang kolesterol serta toksin secara semulajadi
πŸ’“Meransang saraf-saraf, mengawal tekanan darah dan membaiki sistem pengaliran darah
πŸ’“Membantu badan membunuh unsur radikal bebas dalam badan yang menyebabkan proses pengoksidaan
πŸ’“Mencegah dan merawat kulit yang kusam kesan daripada proses penuaan
πŸ’“Mengurangkan kedut-kedut pada wajah, membaiki dan menutup garisan di dahi dan merawat masalah lebam dibawah mata
πŸ’“Memutih dan mencerahkan kulit secara sekata, menghilangkan kesan-kesan parut dan melangsingkan perut
πŸ’“Mengecilkan pori muka dan membantu melembabkan kulit, kulit jadi tegang, bersinar dan anjal
πŸ’“Meningkatkan sistem imunisasi dan daya ketahanan badan serta menyuburkan dan menyihatkan buah   pinggang
 πŸ’“Meningkatkan tenaga dalaman, libido dan stamina
πŸ’“Menguatkan tulang dan tendon, sangat efektif merawat masalah sakit sendi


TESTIMONI PRODUK MARISSA YOUNG

PUAN ASIAH HARON (49)
Thank you marissa young.sejak amalkan marissa young kulit saya kelihatan lebih halus dan awet muda. Bertepatan dengan namanya Marissa Young berjaya menjadikan sel kulit saya kembali muda dan halus. Setelah minum selama 4 bulan teman teman saya mula tegur dan bila saya ambik gambar saya pun nampak garisan pada wajah saya yg jatuh kembali tegang dan tiada lagi kedutan bawah mata

PUAN FANTASIA (50)
Dulu nya kulit saya memang nampak kusam dan tak bermaya, cuba lah juga try cover dengan foundation, tapi nampak tak natural dan nampak muka macam bercapuk pulak bila make up dah cair. Rasa cemburu tengok orang lain tak payah tepek mekap tebal pun bila keluar, tapi kulit flawless semacam. Satu hari mencari produk untuk awet muda dan untuk cantik kan kulit. Terjumpa pulak dengan produk Marissa Young ney.Sejak guna ni memang kulit dah tak kusam macam dulu. Rasalah berseri sikit. Ada improvement. Kolesterol pun dah tak tinggi lagi. Kali kedua datang ke Marissa Aesthetic beli dua botol terus. Memang berbaloi beli pakej combo

CIK AREESA ADNAN (24)
Sejak daripada sekolah menengah lagi saya di belenggu masalah jerawat yang tak sudah sudah. Tak sempat pun baik yang satu..tambah lagi jerawat lain. Parut pulak tak payah cakap la. Memang ketara sangat, orang lain habis sekolah dah takda lagi masalah jerawat. Tapi saya umur dah 24tahun pun jerawat masih banyak bertepek. Segan sebenar nya bila orang asik tengok. Mula nya saya cuma ke Marissa Aesthetic nak buat facial je, tapi tak sangka pulak Marissa ada jual produk jugak..Terus cuba Marissa Young untuk selesaikan masalah hormon saya yang sebabkan masalah jerawat berpanjangan. Saya kalau ke Marissa hujung bulan mesti beli collagen drink dengan hitfibre dia. Dua-dua produk memuaskan hati. Tq marissa. Will purchase again.”

CIK SHAHEIDA HASNAN
“Dah tiga bulan pakai marissa collagen drink ni. Alhamdulillah perut dah kempis sikit. Paling happy bila tona muka dah sekata. Taklah rasa insecure sangat kalau keluar tak pakai mekap.”


JOM DAPATKAN PRODUK MARISSA YOUNG SEGERA, FREEGIFT MENARIK MENANTI ANDA UNTUK PRODUK COMBO



KLIK LINK UNTUK PROMO TERHAD